Goede Buur Silent Disco

Goede Buur Verhuur is in 2019 opgericht vanuit het spreekwoordelijke kleinste kamertje in huis. Er waren toentertijd al een aantal aanbieders van Silent Disco apparatuur, maar waarom was het online bestellen van een Silent Disco toch zo’n gedoe? Dat moet beter kunnen! Met die gedachten hebben we ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam.

De naam Goede Buur Silent Disco is ontstaan met het idee dat je je buren met een Silent Disco beter te vriend kunt houden. Je veroorzaakt met een Silent Disco veel minder geluidsoverlast dan wanneer je muziek via groter speakers en subwoofers afspeelt. 

Silent Disco festival organisatie

De historie

Na een jaar intensief traplopen, veelvuldige wandelingen naar het postkantoor, en de website verder te hebben geoptimaliseerd met Be-Bookable’s verhuur software, besloten we dat het tijd werd voor de volgende stap. Inmiddels zijn we het kamertje ontgroeid en hebben we een ruimte gehuurd -in de wat ons betreft- mooiste locatie van Rotterdam: de Van Nelle Fabriek. 

Sindsdien weten steeds meer klanten ons te vinden. Naast huisfeesten leent ons product zich ook uitstekend voor een bedrijfsfeest, festival, lezing, yoga les of rondleiding. Naast het inkopen van honderden extra koptelefoons en zenders hebben we het aanbod uitgebreid met accessoires. Van discoballen, blacklights tot karaoke sets en lasers. Zo bieden we een totaal concept waarmee je een creatieve invulling kunt geven aan jouw evenement!

  • Goede buur @Van NelleSamenwerken met Goede buur?

Bij Goede Buur zijn we altijd op zoek naar kansen om ons bereik verder te vergroten en meer klanten te verwelkomen. Of je nu blogt, een influencer bent, een verenging beheerd, of je gewoon een goed idee hebt: Contacteer ons via email of Whatsapp.

Als jij ons kan helpen groeien doen wij graag iets voor jou terug. Denk aan een Silent Disco avond op onze kosten, of een gezamenlijke winactie of korting voor jouw bezoekers.

Twijfels over de kwaliteit van onze service? Dat is niet nodig! Klanten beoordelen onze service op Trustpilot als uitstekend (4.7 uit 5.0). Wij doen er alles aan om de verwachting van onze klanten te overtreffen, zodat jij ons zonder zorgen kunt aanbevelen.

Goede Buur logo rond
+100 reviews op Trustpilot