Silent Disco huren in Amsterdam

Wil je een silent disco organiseren in het Vondelpark, in het Oosterpark of gewoon lekker thuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door onze samenwerking met PostNL hebben wij een landelijke dekking en bezorgen we overal in Nederland, dus ook in Amsterdam. Je kunt al een silent disco huren vanaf 40 euro inclusief BTW. Voor dit bedrag krijg je 5 koptelefoons en 1 zender thuisgestuurd. De verzendkosten en retourkosten nemen wij voor onze rekening.

Wel zo fijn: Nadat je bent bijgekomen van de silent disco hoef je het pakket de volgende dag pas te retourneren. Voor het retourneren van je Silent Disco pakket in Amsterdam heb je keuze uit meer dan verschillende 140 PostNL pakketpunten!

Je eigen pakket samenstellen om een Silent disco te huren

Enthousiast? Bestel hier direct je Silent Disco pakket in onze webshop.

Silent Disco evenement

Hoe werkt het?

Dat leggen we je uit in vijf simpele stappen. Wil je meer informatie over de koptelefoons of zenders? Bekijk dan de uitgebreide versie of check onze Silent Disco tips.

Veelgestelde vragen

Als je voor het eerst een Silent Disco wilt organiseren zul je vast een aantal vragen hebben. Om je op weg te helpen hebben we de meest gestelde vragen hieronder alvast uitgewerkt.

Het enige wat je bij ons betaalt is de huur voor de Silent Disco koptelefoons en zenders. De aansluitkabels en de verzending & retour zijn bij de prijs inbegrepen.  Een Silent Disco huren bij Goede Buur is al een feest op zich!

Onze pakketten bevatten naast het aantal bestelde koptelefoons en zenders alle benodigde audio kabels voor het aansluiten op telefoon, tablet, laptop of stereo. Optioneel leveren we op verzoek ook audiokabels voor aansluiting op mengpaneel of andere DJ-apparatuur. Let op: verloopstekkertjes voor het aansluiten op een telefoon zonder audio ingang worden niet standaard meegeleverd.

De koptelefoons versturen we tezamen met de zenders en kabels per post in stevige plastic kisten, vervolgens verpakt in een kartonnen doos. De doos kan je tevens gebruiken voor het retourneren van de artikelen.

We versturen het Silent Disco pakket minimaal 1, veelal 2 dagen voorafgaand aan de huurperiode.

Na afloop van de huurperiode kan je de eerstvolgende werkdag het pakket (kosteloos) afgeven bij een PostNL punt met het meegeleverde retour label.

De muziek mag je helemaal zelf regelen! We leveren naast de koptelefoons ook de audiokabels bij waarmee je de zender(s)  onder andere kan aansluiten op een telefoon, tablet, laptop of stereo. Optioneel leveren we op verzoek ook audiokabels voor aansluiting op mengpaneel of andere DJ-apparatuur. Op zoek naar inspiratie voor een playlist? Vraag het ons gerust.

Afhankelijk van het volume gaat een koptelefoon ongeveer 8 uur mee. Bij een huurperiode van 2 dagen of langer sturen we een lader mee waarmee je tot 16 koptelefoons tegelijk kunt laden (laadduur +/- 3 uur).

Staat je vraag er niet tussen? Stel deze dan gerust per Mail of Whatsapp. We adviseren je graag!