Met onze silent disco koptelefoons kun je veel meer dan alleen een goed feestje bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een evenement waar verschillende seminars gegeven worden. Het geluid wil je dan natuurlijk goed geregeld hebben.

Je verhaal moet voor iedereen hoorbaar zijn, maar in de ruimte ernaast moeten ze er geen last van hebben. Vaak zijn ruimtes te groot om dit voor elkaar te krijgen zonder te investeren in geluidsapparatuur. Of zijn er te veel omgevingsgeluiden. Het gebruik van koptelefoons is de perfecte oplossing. En je publiek is ook nog eens minder snel afgeleid. Win-win dus!

Goede buur Silent disco audiotour op de beurs

Meerdere talen tegelijk

Voor films kijken of rondleidingen geldt precies hetzelfde. Het publiek kan in wel drie talen meeluisteren. Het gebruik van koptelefoons geeft een extra dimaensie aan jouw evenement en is ook nog eens heel praktisch.

Je kunt je verhaal voor de rondleiding van tevoren opnemen in verschillende talen. Deze kun je vervolgens afspelen op een van de (draadloze) zenders. Heb je live sprekers? Ook dat kan. Geef dit van te voren bij ons aan, dan zorgen wij dat je de (draadloze)zenders met bijgevoegde microfoon ontvangt.

Goede Buur Silent Disco op de beurs

Verschillende instapmomenten

Naast dat je een film of lezing in meerdere talen tegelijk kan organiseren met onze silent disco sets, is er nog iets handigs! Organiseer jij bijvoorbeeld een tentoonstelling, speurtocht, huisbezichtiging of open dag dan kun je verschillende instapmomenten creëren. 

Je kan op een dag hetzelfde (of misschien zelfs meer mensen ontvangen) zonder dat het te druk wordt op locatie en mensen elkaar in de weg lopen. De silent disco koptelefoons zijn makkelijk te reinigen. Ideaal! Oh, en je hoeft zelf niet de hele dag hetzelfde verhaal te vertellen, 1x inspreken is genoeg ;-)

Heb je nog vragen over de mogelijkheden met onze silent disco set? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Direct enthousiast? Geef je bestelling minimaal 4 dagen van te voren door via de webshop.

Silent Disco blog

Je wilt een Silent Disco huren maar zoekt nog tips of inspiratie? Met deze artikelen helpen we je een handje op weg!

  • Silent Disco huren voor op de beurs

Silent Disco audiotour

Met onze silent disco koptelefoons kun je veel meer dan alleen een goed feestje bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een evenement waar verschillende [...]

  • Silent Disco huren voor een tuinfeest

Silent Disco tuinfeest

Ben je jarig, net geslaagd, gaan samenwonen of al een mooi aantal jaren getrouwd? Er is altijd wel een reden voor [...]

Op zoek naar meer artikelen? Ga terug naar de homepagina.