Silent Disco huren in Den Haag

Wil je een silent disco organiseren in het Haagse Zuiderpark, op het Malieveld of gewoon lekker thuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door onze samenwerking met PostNL hebben wij een landelijke dekking en bezorgen we overal in Nederland, dus ook in Den Haag.

Je kunt al een silent disco huren vanaf 40 euro inclusief BTW. Voor dit bedrag krijg je 5 koptelefoons en 1 zender thuisgestuurd. De verzendkosten en retourkosten nemen wij voor onze rekening.

Silent Disco pakket samenstellen

 

Zaalruimte huren?

Heb je thuis niet genoeg ruimte? Kijk dan of je ergens in Den Haag een locatie kan afhuren. Maak gebruik van Google of kijk op Feestjegeven.nl voor meer dan vijftig locaties in Den Haag waar jij mogelijk je Silent Disco feest, festival, seminar of event kunt organiseren.

Silent Disco retourneren

Wel zo fijn: Nadat je bent bijgekomen van de silent disco hoef je het pakket de volgende dag pas te retourneren. Voor het retourneren van je Silent Disco pakket in Den Haag heb je keuze uit meer dan verschillende 120 PostNL pakketpunten!

Enthousiast? Bestel direct je Silent Disco pakket in onze webshop!

Silent Disco huisfeestje

 

Hoe werkt het?

Wil je een Silent Disco huren in Den Haag? Wij leggen je in vijf stappen uit hoe het werkt! Wil je meer informatie over de koptelefoons of zenders? Bekijk dan onze korte video, de handleiding of onze Silent Disco tips.

Stap 1

Selecteer de datum, het aantal koptelefoons en zenders en wacht tot de boeking verwerkt is. Ga ondertussen verder met de feestvoorbereidingen terwijl wij het pakket via PostNL naar je toesturen.

Stap 2

Pakketje voor jou! Steek de zender(s) in het stopcontact en verbind deze met de meegeleverde audiokabel(s) aan op je telefoon, tablet, laptop of mengpaneel. Heb je geen apparaat met hoofdtelefoon aansluiting? Vraag dan om een draadloze zender.

Stap 3

Per zender kan je een ander apparaat aansluiten en dus andere muziek afspelen. Het maakt niet uit welk programma je daar voor gebruikt: Spotify, Youtube, Soundcloud, MP3-tjes? Als het maar geluid afspeelt!

Stap 4

Stem de muziek af op je gasten. Zo kan je bijvoorbeeld top 40 muziek op kanaal rood afspelen, gouwe ouwe plaatjes op kanaal blauw, en elektronische muziek op het laatste kanaal. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat tussen zit.

Stap 5

Vervolgens pak je een draadloze koptelefoon en zet je deze aan met het schuifje aan de onderkant. Stem het kanaal van de koptelefoon af met de zender met het schuifje aan de zijkant. Kanaal 1 = blauw, kanaal 2 = rood, en kanaal 3 = groen.

Naast een Silent Disco feestje kun je veel meer met de Silent Disco koptelefoons. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een zakelijk evenement in Den Haag of een bioscoop avond met je internationale vrienden waarbij je de audio in meerdere talen afspeelt. Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk onze artikelen over het veelzijdige gebruik van silent disco koptelefoons.