Een Silent disco is dé manier om een feestje te geven zonder overlast voor de buren. In plaats van harde muziek uit de speakers draagt iedereen een draadloze Silent Disco koptelefoon.

Silent disco huisfeest

Het is zover! De clubs mogen weer open; tijd om een dansje te wagen in je favoriete bar. Een avondje uit is helaas wel al om twaalf uur afgelopen. Balen, want vaak komt het feest dan net een beetje los. Om toch wat langer van een goed feestje te genieten is een huisfeest een hele goede optie. Je kan dan na twaalven nog lekker doordansen. Nu hoor ik je al denken… overlast voor de buren… geen sfeerverlichting in je huis…, maar laten wij daar nou de perfecte oplossing voor hebben.

Silent Disco huisfeestje

Minder (over)last

Een Silent disco is dé manier van een feestje geven zonder overlast voor de buren. In plaats van harde muziek uit de speakers draagt iedereen een koptelefoon. Het geluid is daarbij vaak nog beter dan in de club.

Nóg een bijkomend voordeel: iedereen kan zijn eigen muziekstijl kiezen, handig voor als jij en je vrienden van verschillende muziek houden. Je kan makkelijk drie verschillende kanalen gebruiken die allemaal een andere muziekstijl afspelen. Dankzij de verschillende kleuren op de headsets weet je meteen wie waarnaar luistert en of jullie samen kunnen dansen.

Tips en tricks

Een huisfeest is het perfecte alternatief voor de club die maar tot twaalf uur open is. Om je huisfeest helemaal compleet te maken hier nog wat tips:

  • Nodig je vrienden op tijd uit zodat iedereen erbij kan zijn, wel zo gezellig!
  • Wanneer je weet hoeveel mensen er komen is het slim om op tijd een silent disco te huren. Als je niet precies weet hoeveel mensen er komen kun je er altijd een paar extra bestellen zodat niemand zonder koptelefoon op je feest komt te staan.
  • Afhankelijk van hoeveel zenders je besteld hebt kun je afspeellijsten gaan maken. Je kan dit zelf doen omdat je weet dat jij de beste dj bent binnen je vriendengroep, of je deelt de lijst (bijvoorbeeld via Festify) met je vrienden zodat iedereen er zelf zijn favoriete muziek in kan zetten!
  • Je kunt per koptelefoon het volume regelen. En heb je onderburen, doe dan gewoon even je schoenen uit. Kleine moeite en een groot plezier voor je onderburen.

Silent Disco huisfeestjeSfeer en ‘booze’

Dan moeten we het nog even over de sfeer hebben, want dansen onder een felle keukenlamp wil je natuurlijk niet. Daarvoor hebben we een oplossing: discolampen. Deze kun je gemakkelijk aan je bestelling toevoegen en geven helemaal het club gevoel wat je op je huisfeest wil.

Uiteraard wil iedereen iets kunnen drinken op jouw feest… maar vergeet niet dat mensen in de club ook zelf betalen voor hun drankjes dus dat kan ook gewoon op een huisfeest. Zet op de uitnodiging duidelijk “bring your own booze” en dan hoef je je daar geen zorgen om te maken. Naar een club gaan voor een goed feest is dus helemaal niet nodig met het huren van een silent disco. Al je vrienden bij elkaar, goede muziek, kleurrijke discolampen, lekkere drankjes en toch een Goede Buur! 

Heb je nog vragen over de mogelijkheden met onze silent disco set? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Direct een Silent disco huren? Geef je bestelling uiterlijk 4 dagen van te voren door via onze webshop!