Silent disco huren in Apeldoorn

Betreed de groene oase van Apeldoorn en geef je feest of evenement een natuurlijke flair met een Silent Disco! Geef je gasten draadloze koptelefoons en laat ze dansen op het ritme van diverse muziekstijlen, terwijl ze genieten van de prachtige bossen en parken rondom de stad. Of je nu een feest organiseert in een van de karakteristieke buitenhuizen, een bezoek brengt aan de wereldberoemde Apenheul of gewoon wilt genieten van een ontspannen samenzijn in de natuur, een Silent Disco voegt een speels en uniek element toe aan elke locatie. Huur nu een Silent Disco en maak van je evenement in Apeldoorn een onvergetelijke ervaring!

Silent disco set samenstellen

Enthousiast? Bestel direct je Silent Disco pakket in onze webshop!

Silent Disco huisfeestje

 Hoe werkt het?

Wil je een Silent disco huren in Apeldoorn? Wij leggen je in vijf stappen uit hoe het werkt!

Stap 1

Selecteer in de webshop de datum, het aantal koptelefoons en zenders en voltooi in een aantal klikken je bestelling. Ga ondertussen verder met de feestvoorbereidingen terwijl wij het pakket via PostNL naar je toesturen.

Stap 2

Pakketje voor jou! Steek de zender(s) in het stopcontact en verbind deze met de meegeleverde audiokabel(s) aan op je telefoon, tablet, laptop of mengpaneel. Heb je geen apparaat met hoofdtelefoon aansluiting? Vraag dan in het opmerkingen veld om een draadloze zender.

Stap 3

Per zender kan je een ander apparaat aansluiten en dus andere muziek afspelen. Het maakt niet uit welk programma je daar voor gebruikt: Spotify, Youtube, Soundcloud, MP3-tjes? Als het maar geluid afspeelt!

Stap 4

Stem de muziek af op je gasten. Zo kan je bijvoorbeeld top 40 muziek op kanaal rood afspelen, gouwe ouwe plaatjes op kanaal blauw, en elektronische muziek op het laatste kanaal. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat tussen zit.

Stap 5

Vervolgens pak je een draadloze koptelefoon en zet je deze aan met het schuifje aan de onderkant. Stem het kanaal van de koptelefoon af met de zender met het schuifje aan de zijkant. Kanaal 1 = blauw, kanaal 2 = rood, en kanaal 3 = groen. Het feest kan beginnen!

Silent Disco blog

Je wilt een Silent disco huren in Apeldoorn maar zoekt nog tips of inspiratie? Met deze artikelen helpen we je een handje op weg!

Heb je daarnaast nog vragen over de werking van de silent disco of de verzending van de apparatuur? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Silent Disco huisfeest

Silent Disco tips

Als je voor het eerst een Silent Disco wilt huren zul je vast een aantal vragen hebben. Naast de 5 belangrijkste stappen hebben we een

Lees meer