Silent disco huren in Heerlen

Stap in de bruisende stad Heerlen en geef je feest of evenement een dynamische twist met een Silent Disco! Geef je gasten draadloze koptelefoons en laat ze dansen op de beats van verschillende muziekstijlen, terwijl ze genieten van de moderne architectuur en creatieve sfeer van de stad. Of je nu een feest organiseert in een van de trendy clubs, deelneemt aan een cultureel festival of gewoon wilt genieten van een levendig samenzijn op een van de pleinen, een Silent Disco zorgt voor een unieke en energieke ervaring voor al je gasten. Huur nu een Silent Disco en geef je evenement in Heerlen een onvergetelijke touch!

Silent disco set samenstellen

Enthousiast? Bestel direct je Silent Disco pakket in onze webshop!

Silent Disco huisfeestje

 Hoe werkt het?

Stap 1

Selecteer in de webshop de datum, het aantal koptelefoons en zenders en voltooi in een aantal klikken je bestelling. Ga ondertussen verder met de feestvoorbereidingen terwijl wij het pakket via PostNL naar je toesturen.

Stap 2

Pakketje voor jou! Steek de zender(s) in het stopcontact en verbind deze met de meegeleverde audiokabel(s) aan op je telefoon, tablet, laptop of mengpaneel. Heb je geen apparaat met hoofdtelefoon aansluiting? Vraag dan in het opmerkingen veld om een draadloze zender.

Stap 3

Per zender kan je een ander apparaat aansluiten en dus andere muziek afspelen. Het maakt niet uit welk programma je daar voor gebruikt: Spotify, Youtube, Soundcloud, MP3-tjes? Als het maar geluid afspeelt!

Stap 4

Stem de muziek af op je gasten. Zo kan je bijvoorbeeld top 40 muziek op kanaal rood afspelen, gouwe ouwe plaatjes op kanaal blauw, en elektronische muziek op het laatste kanaal. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat tussen zit.

Stap 5

Vervolgens pak je een draadloze koptelefoon en zet je deze aan met het schuifje aan de onderkant. Stem het kanaal van de koptelefoon af met de zender met het schuifje aan de zijkant. Kanaal 1 = blauw, kanaal 2 = rood, en kanaal 3 = groen. Het feest kan beginnen!

Heb je daarnaast nog vragen over de werking van de silent disco of de verzending van de apparatuur? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.