Silent Disco set kopen

Het corona virus heeft impact op de gehele samenleving, en zo ook op de evenementenbranche. De kans is groot dat evenementen voortaan op een andere manier georganiseerd (moeten) worden. Hierbij zal de nadruk liggen op minder massa en meer ruimte.

Dit vraagt om ruimer opgezette evenementen locaties en betere voorzorgsmaatregelen. De noodzaak voor een goede muziekvoorziening zal echter altijd blijven.

Waarom zou je echter investeren in meer, en nog grotere speakers? We geven je 3 redenen om je volledige muziekinstallatie te vervangen door een Silent Disco set.

  • Ten eerste kun je tot 3 verschillende muziek tegelijkertijd afspelen. Dat klinkt misschien raar en ongezellig, maar je zult merken dat juist de afwisseling tussen verschillende genres zorgt voor een gevarieerd event met voor ieder wat wils!
  • Ten tweede is het bereik van de zenders en koptelefoons met twee- tot vijfhonderd meter dermate groot dat je er meerdere voetbalvelden mee van muziek kan voorzien. Je hoeft dus geen speakertoren aan te schaffen om de ruimte te vullen.
  • Het omgevingsgeluid tijdens een Silent Disco is beduidend lager dan bij het gebruik van een traditioneel speakersysteem. Gasten kunnen onderling meer afstand bewaren omdat zij zich makkelijker verstaanbaar kunnen maken.

Daarnaast zijn er nog tal van voordelen waar we onder andere op onze Silent Disco tips pagina bij stil staan. Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen je eigen Silent Disco? Stuur een mail naar info@goedebuursilentdisco.nl om te informeren naar de mogelijkheden!