Silent Disco kopen

Onze ex-rental silent disco apparatuur biedt een betaalbare oplossing voor iedereen die van plan is regelmatig een silent disco te organiseren. Silent disco is een unieke en leuke manier om evenementen, feestjes of bijeenkomsten te verlevendigen zonder geluidsoverlast. Echter, de aanschaf van nieuwe apparatuur kan een behoorlijke investering zijn. Daarom bieden wij gebruikte, maar nog steeds uitstekend functionerende, silent disco apparatuur aan tegen gereduceerde prijzen.

Onze ex-rental producten zijn afkomstig uit ons verhuurassortiment en kunnen lichte cosmetische gebruikssporen vertonen, zoals kleine krassen of slijtage aan de oorkussens. Deze esthetische imperfecties doen echter niets af aan de technische prestaties. Alle apparatuur is grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze nog steeds perfect werkt. Hierdoor kunnen we een garantie van één jaar bieden op de technische functionaliteit, met uitzondering van normale slijtage.

Waarom kiezen voor ex-rental silent disco apparatuur?

  • Kostenbesparend: Profiteer van aantrekkelijke kortingen ten opzichte van nieuwprijzen.
  • Technisch betrouwbaar: Elk stuk apparatuur is grondig getest en werkt perfect.
  • Duurzaam: Geef gebruikte apparatuur een tweede leven en draag bij aan duurzaamheid.

Ons aanbod:

  • Ex-rental Silent Disco Koptelefoons: Verkrijgbaar per stuk, ideaal voor zowel kleine als grote evenementen.
  • Ex-rental Silent Disco Zenders: Onmisbaar voor het verzenden van audio naar de koptelefoons. Combineer meerdere zenders voor een gevarieerde muzieksensatie.
  • Draadloze Silent Disco Zender (nieuw): Naast onze ex-rental producten bieden wij ook gloednieuwe silent disco zenders aan, uitgerust met accu en Bluetooth-functionaliteit. Geen gedoe met stopcontacten, plaats je zenders waar je maar wilt. Sluit eenvoudig je smartphone, tablet of andere Bluetooth-apparaten aan voor een draadloze ervaring.

 

Prijsinformatie:

  • Ex-rental Silent Disco Koptelefoons: Van €50 voor slechts €25 per stuk (Incl. BTW)
  • Ex-rental Silent Disco Zenders: €100 per stuk (Incl. BTW)
  • Draadloze Silent Disco zender met accu (nieuw): €149 per stuk (Incl. BTW)

 

Of je nu een feest organiseert, een evenement plant of gewoon je eigen silent disco wilt ervaren, onze ex-rental apparatuur biedt een hoogwaardige, maar betaalbare oplossing. Bekijk ons volledige aanbod en bestel eenvoudig online. Geniet van de voordelen van een silent disco zonder de hoge kosten van nieuwe apparatuur.

Voor meer informatie neem contact met ons op of bezoek hieronder de productpagina’s.