Silent Disco huren in Nijmegen

Wil je een silent disco organiseren in het Kronenburgerpark, het Goffertpark of gewoon lekker thuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door onze samenwerking met PostNL hebben wij een landelijke dekking en bezorgen we overal in Nederland, dus ook in Nijmegen.  Je kunt al een silent disco huren vanaf 40 euro inclusief BTW. Voor dit bedrag krijg je 5 koptelefoons en 1 zender thuisgestuurd. De verzendkosten en retourkosten nemen wij voor onze rekening.

Wel zo fijn: Nadat je bent bijgekomen van de silent disco hoef je het pakket de volgende dag pas te retourneren. Voor het retourneren van je Silent Disco pakket in Nijmegen heb je keuze uit meer dan verschillende 50 PostNL pakketpunten!

Silent Disco pakket samenstellen

Enthousiast? Bestel direct je Silent Disco pakket in onze webshop!

Silent Disco huisfeestje

 

Hoe werkt het?

Wil je een Silent Disco huren in Den Haag? Wij leggen je in vijf stappen uit hoe het werkt! Wil je meer informatie over de koptelefoons of zenders? Bekijk dan onze korte video, de handleiding of onze Silent Disco tips.

Stap 1

Selecteer de datum, het aantal koptelefoons en zenders en wacht tot de boeking verwerkt is. Ga ondertussen verder met de feestvoorbereidingen terwijl wij het pakket via PostNL naar je toesturen.

Stap 2

Pakketje voor jou! Steek de zender(s) in het stopcontact en verbind deze met de meegeleverde audiokabel(s) aan op je telefoon, tablet, laptop of mengpaneel. Heb je geen apparaat met hoofdtelefoon aansluiting? Vraag dan om een draadloze zender.

Stap 3

Per zender kan je een ander apparaat aansluiten en dus andere muziek afspelen. Het maakt niet uit welk programma je daar voor gebruikt: Spotify, Youtube, Soundcloud, MP3-tjes? Als het maar geluid afspeelt!

Stap 4

Stem de muziek af op je gasten. Zo kan je bijvoorbeeld top 40 muziek op kanaal rood afspelen, gouwe ouwe plaatjes op kanaal blauw, en elektronische muziek op het laatste kanaal. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat tussen zit.

Stap 5

Vervolgens pak je een draadloze koptelefoon en zet je deze aan met het schuifje aan de onderkant. Stem het kanaal van de koptelefoon af met de zender met het schuifje aan de zijkant. Kanaal 1 = blauw, kanaal 2 = rood, en kanaal 3 = groen.

Natuurlijk kan je in Nijmegen veel meer dan een Silent disco huisfeestje geven. Wij hebben een aantal Silent Disco ideeën voor je uitgewerkt ter inspiratie. Denk bijvoorbeeld aan een Silent disco zakelijk event of het organiseren van een verassing met een Silent disco tijdens het vriendenweekend.