Silent Disco huren in Rotterdam

Wil je een silent disco organiseren in het Rotterdamse Schouwburg theater,  in het Vroesepark, of gewoon lekker thuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door onze samenwerking met PostNL hebben wij een landelijke dekking en bezorgen we overal in Nederland, dus ook in Rotterdam.

Silent Disco pakket samenstellen

Alhoewel ons magazijn zich in de Van Nelle fabriek in Rotterdam bevindt hebben wij helaas geen optie tot het ophalen of afleveren op locatie. Onze ervaringen met PostNL zijn echter dermate goed dat in 99% van de gevallen pakketten op tijd geleverd worden. We versturen de pakketten daarnaast veelal 1 tot 2 dagen van te voren op, zodat je jouw pakket ruim op tijd binnen zult hebben. 

Maak je evenement nog leuker!

Zoek je daarnaast een extra toevoeging aan je Silent Disco feestje? Dan kan je overwegen om er een karaoke bij te huren. Dat geeft naast de lichtgevende koptelefoons ook een extra dimensie aan je evenement. Komen er gasten die je over de Rotterdamse Maas nog hoort? Geen zorgen. Als je 2 of 3 zenders huurt kan je heel subtiel naar een ander kanaal switchen en hoeven jij en je gasten niet allemaal mee te luisteren naar dat geblèr. 

Ben jij aan de beurt om een liedje te zingen? Zet dan je favoriete karaoke nummer klaar op Youtube en kies een zang partner voor de tweede stem. Zodra de muziek begint zing je alsof je leven er van af hangt! Als je de juiste toon weet te raken zal je zien dat iedereen zijn koptelefoon op het karaoke kanaal zal afstemmen. Dat zorgt geheid voor leuke momenten.

Enthousiast? Bestel dan  direct je Silent Disco pakket in onze webshop.

Silent Disco huisfeestje

 

Hoe werkt het?

Je kunt al een silent disco huren in Rotterdam vanaf 40 euro inclusief BTW. Voor dit bedrag krijg je 5 koptelefoons en 1 zender thuisgestuurd. De verzendkosten en retourkosten nemen wij voor onze rekening. Via de webshop kun je eenvoudig je eigen pakket samenstellen. Je kiest namelijk zelf hoeveel koptelefoons en zenders je wilt huren. 

Zaalruimte huren?

Heb je thuis niet genoeg ruimte? Kijk dan of je ergens in Rotterdam een locatie kunt huren. Maak gebruik van Google (maps) of kijk op Feestjegeven.nl voor meer dan honderd locaties in Rotterdam waar jij mogelijk je Silent Disco feest, festival, lezing of evenement kunt organiseren.

Afhankelijk van je budget en het aantal gasten kan je bijvoorbeeld kijken naar het afhuren van Partyschip de Brandaris (160 personen) of de in Rotterdam welbekende Spido (350 personen). Hierbij zal de ruimte in combinatie met de silent disco een ervaring creëren die je gasten niet snel zullen vergeten.

Silent Disco retourneren

Wel zo fijn: Nadat je bent bijgekomen van het silent disco evenement hoef je het pakket de volgende werkdag pas te retourneren. Huur je het pakket bijvoorbeeld voor vrijdag? Dan hoef je deze op maandag pas weer terug te sturen. 

Bij het retourneren van je Silent Disco pakket in Rotterdam heb je keuze uit meer dan verschillende 120 PostNL pakketpunten! Zo is de kans groot dat je jouw pakket bij een Rotterdamse supermarkt of winkel om de hoek kunt inleveren.