De clubs zijn natuurlijk heel leuk maar ook heel duur. Dus af en toe een studentenfeestje bespaard een hoop geld. Nu zie ik je al om je heen kijken

Silent disco studentenfeest

Na twee jaar binnen te hebben gezeten is het eindelijk zo ver! Alle maatregelen verdwijnen en de wereld gaat weer open. De lente komt eraan, dus dat betekent maar één ding. Lekker het terras op, in de zon een hapje eten en daarna tot in de late uurtjes dansen in de club. Wat wil je nog meer?! Toch is je portemonnee als student niet eindeloos en hoe hard je ook zoekt naar die ene geldboom, uiteindelijk gaat je geld toch een keer op. Maar om maximaal van je studententijd te genieten wil je niet moeten minderen met feest vieren. Dus hier DE oplossing!

Silent Disco huisfeestje

Waarom een studentenfeestje?

De clubs zijn natuurlijk heel leuk maar ook heel duur. Dus af en toe een huisfeestje bespaard een hoop geld. Nu zie ik je al om je heen kijken en je afvragen hoe je ooit mensen kan uitnodigen in jullie studentenhuis met kleine kamers en weinig ruimte. En hoe zorg je er nou voor dat je buren niet boos op je stoep staan? Allemaal vragen die we helemaal begrijpen. Geen zorgen! Dat is zo opgelost met het huren van een silent disco! 

Met silent disco krijgt iedereen een koptelefoon op en kan iedereen genieten van de beste hits zonder dat de buren het huis uit dreunen. De buren horen er namelijk helemaal niks van! Dan de ruimte. Niet elk studentenhuis heeft een ruime woonkamer of keuken waar iedereen in past. Dan moeten mensen in meerdere kamers staan. Maar hoe regel je dat dan met de muziek? Geen stress! Want ook dit is zo opgelost met het huren van een silent disco. 
 
Wanneer iedereen een koptelefoon heeft, kan iedereen overal rondlopen in huis en van dezelfde kwaliteit muziek genieten. Dus als je woonkamer niet groot genoeg is, geen punt. Gooi een andere kamer open en iedereen heeft ruimte en muziek. Een kleine tip: maak van tevoren een Spotify ‘gedeelde playlist’ aan waar al je vrienden van tevoren hun favoriete muziek in kunnen zetten. Zo is er voor ieder wat wils en hoef jij niet uren op Spotify te zoeken naar de leukste hits. Om de avond helemaal af te maken en geldboomproof door het leven te gaan, vraag je vrienden om zelf een drankje mee te nemen. Hoef jij er niet mee te slepen en geen geld uit te geven.

Silent Disco huisfeest

Geen gedoe en een stuk goedkoper

Dus heb je wel zin in een feestje maar is elke keer uitgaan of het terras op wel erg duur? Geef dan een silent disco studentenfeestje. Geen overlast voor de buren, geen gedoe met de ruimte en een stuk goedkoper. Probeer het eens uit en laat je verrassen!

Heb je nog vragen over de mogelijkheden met onze silent disco set? Lees hier hoe een silent disco werkt, of stel je vraag via Whatsapp. We denken graag met je mee. Direct enthousiast? Geef je bestelling minimaal 4 dagen van te voren door via de webshop.