Als je voor het eerst een Silent Disco wilt huren zul je vast een aantal vragen hebben. Naast de 5 belangrijkste stappen hebben we een aantal extra tips voor je opgeschreven.

Silent Disco tips

Als je voor het eerst een Silent Disco wilt huren zul je vast een aantal vragen hebben. Naast de 5 belangrijkste stappen hebben we een aantal extra tips opgeschreven om je op weg te helpen.

  • Zet van te voren een aantal afspeellijsten klaar.
  • Download je muzieklijst voor het geval wifi je in de steek laat.
  • Op Spotify staan een aantal Goede Buur Silent Disco afspeellijsten voor je klaar.
  • Gevarieerd publiek? Dan is het leuk om je gasten zelf ter plekke nummers toe te laten voegen aan een afspeellijst. Dit kan heel eenvoudig (en gratis!) via https://playify.io

Silent disco zenders

Geef je een feest op locatie zonder stroompunten? Informeer dan even of we nog draadloze zenders op accu beschikbaar hebben.

Zorg voor een veilige plek waar je de zenders in het stopcontact kan steken en vervolgens kan aansluiten op bijvoorbeeld een telefoon, laptop of mengpaneel voor de muziek. Zo verklein je de kans dat er iets kapot gaat of beschadigd raakt.

Silent Disco koptelefoons

We zetten ze even voor je op een rijtje.

  • De lampjes op de koptelefoon geven aan naar welk naar kanaal iemand luistert. Wanneer iemand zijn of haar kanaal wijzigt zie je dat direct!
  • Het volume kan op de koptelefoon geregeld worden, zodat iedereen het volume naar zijn of haar wens kan aanpassen.
  • Afhankelijk van het volume gaat een koptelefoon ongeveer 8 uur mee. Wil je de koptelefoons meerdere dagen gebruiken? Dan leveren we een multilader mee waarmee je tot 16 koptelefoons tegelijk kunt laden (laadduur +/- 3 uur).

Enthousiast? Geef je bestelling minimaal 4 dagen van te voren door via de webshop.