Ben je jarig, net geslaagd of een aantal jaren getrouwd? Er is altijd wel een reden voor een goed feestje. Er is dan vaak geen mooier decor dan je eigen tuin.

Silent Disco tuinfeest

Ben je jarig, net geslaagd, gaan samenwonen of al een mooi aantal jaren getrouwd? Er is altijd wel een reden voor een goed feestje met familie en vrienden. En er is haast geen mooier decor dan je eigen kleurrijke tuin. Hoe je het beste tuinfeest organiseert met muziek maar zonder overlast? Je leest het hier.

Silent Disco huren voor een tuinfeest

Tuinfeest organiseren

Laten we maar meteen de oplossing geven; het beste tuinfeest krijg je met een Goede Buur silent disco pakket! Steek de zenders in het stopcontact en deel de koptelefoons uit. Door de hele tuin kan gedanst en gezongen worden. De zenders hebben namelijk een bereik tot wel 500 meter. Je kan dus flink uitpakken! En wat een leuk gezicht al die kleurtjes. Een goede buur als jij heeft de buren natuurlijk ook ingelicht of zelfs uitgenodigd. Van geluidsoverlast is in ieder geval geen sprake dit jaar. Vrolijk zingende mensen klinken een stuk aangenamer dan een harde bas die tussen de huizen kaatst. Je kan daarnaast met de koptelefoons van Goede Buur tot wel 8 uur van jouw favoriete muziek genieten.

Meer tuinfeest tips!

We zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Iets vieren doe je natuurlijk niet in je eentje. Prik (ruim op tijd) een datum en nodig al je vrienden, collega’s en/of familie uit om met jou mee te proosten.
  • Een partytent – voor je-weet-maar-nooit – kan je maar beter achter de hand hebben, want wat het weer ook is jouw feestje gaat door. Kleurrijke poncho’s zijn natuurlijk ook hartstikke leuk. De koptelefoons kunnen namelijk – net als de meeste andere elektronica – niet tegen nattigheid.
  • Niet te vergeten: boodschappen doen/bestellen en de drankjes koud zetten.
  • Buren inlichten of uitnodigen. Want hé, Goede Buur!

Niet geheel onbelangrijk, geef je bestelling minimaal 4 dagen van te voren door via de webshop.