Nu de zon weer begint te schijnen en de pandemie op de achtergrond verdwijnt is het tijd om je vrienden weer op te trommelen voor een weekend weg in eigen land!

Silent disco vriendenweekend 

Nu de zon eindelijk weer begint te schijnen en pandemie op de achtergrond verdwijnt is het de tijd om je vrienden weer eens op te trommelen voor een weekend weg in eigen land. Wat je je daarbij voor moet stellen? Laten we je meenemen naar een perfect weekend weg.

Het is voorjaar, de bloemen gaan bloeien, de dagen worden langer en de temperatuur stijgt met de dag. Het is zaterdagochtend en je stapt met de vrienden in de auto naar het mooie Friesland waar jullie een huisje hebben gehuurd aan het water. Jullie komen na een paar uur rijden aan en na het uitpakken van de koffers zitten jullie lekker met je neus in de zon op het terras van het huisje. Jullie eten, drinken, kletsen en hebben plezier. Op een gegeven moment hebben jullie zin in een feestje. Helaas is er in de buurt niet veel te doen buiten de plaatselijke kroeg. Maar daar heb jij de oplossing!

Een leuke verrassing

 Jij hebt als verrassing een silent disco gehuurd voor je vrienden! Iedereen reageert verrast en opgewekt. Jullie zetten de silent disco koptelefoons op en iedereen staat als snel dansend in de tuin. 

De zon zakt langzaam achter de bomen weg en het wordt donker in jullie tuin. Maar ook daar heb jij over nagedacht. Jij hebt namelijk niet alleen een silent disco gehuurd, maar ook een discobal en een blacklight. De lichten weerkaatsen op de bomen en jullie avond kan niet meer stuk. Jullie genieten de hele avond van de muziek en dansen tot in de vroege uurtjes door. De volgende dag rijden jullie na een lekker ontbijtje rustig terug naar huis en hebben jullie een geslaagd weekend gehad.

Een onvergetelijke dag

Ben je al enthousiast? Zie jij jezelf ook al helemaal genieten in de zon? Trommel dan snel je vrienden op voor een weekend weg en regel in het geheim een silent disco. Dan verras je je vrienden zonder twijfel met een onvergetelijke avond! 

Silent disco koptelefoons huren

Heb je nog vragen over de mogelijkheden met onze silent disco set? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Direct enthousiast? Geef je bestelling minimaal 4 dagen van te voren door via de webshop.