Je beste vriend/vriendin gaat trouwen en jij bent gevraagd om zijn/haar vrijgezellenfeest te organiseren. Nu is het aan jou om een leuke activiteit te verzinnen.

Silent disco vrijgezellenfeest 

Je beste vriend/vriendin gaat trouwen en jij bent gevraagd om zijn/haar vrijgezellenfeest te organiseren. Nu is het aan jou om een leuke activiteit te verzinnen. Nu de datum van het vrijgezellenfeest nadert krijg je het er toch steeds benauwder van, en ruil je je eigen enthousiasme in voor stress. Gelukkig hebben wij de perfecte activiteit voor je. Jij wilt er natuurlijk voor zorgen dat dit een unieke dag en avond wordt. Een vrijgezellenfeest mag niet zomaar lijken op een andere wilde avond uit. Nee, het moet een avond zijn die iedereen nog lang bij zal staan. 

Op zo’n dag wil je de bruid/egom op unieke wijze in het licht zetten en leuke activiteiten ondernemen. Dit zijn vaak persoonlijke spelen of activiteiten met een twist die alleen jullie vriendengroep zal begrijpen. Geen zin in pottenkijkers dus! Juist daarom is een silent disco een enorme aanrader. Je kan je eigen muziek, audio fragmenteren, live dj of sprekers eraan koppelen. Dit zorgt voor een intieme sfeer en een goede kwaliteit aan audio.

Silent disco koptelefoons

Handig voor onderweg

Je bent vaak als sinds ochtends vroeg of net in de middag al op pad en eindigt de avond misschien wel in je favoriete kroeg van vroeger. Niet heel veel ruimte voor bagage dus. Silent disco kop telefoons zijn alleen dat: koptelefoons. Verder krijg je een kleine zender mee, die in elke doorsnee handtas past. Als iedereen hun eigen koptelefoon om hun nek draagt, is niemand opgeschept met een extra tas.

Verder is een silent disco huren ook niet zo prijzig, ook lekker praktisch. Je bent op je vrijgezellenfeest al zoveel geld kwijt aan meerdere activiteiten en drankjes dat het snel op kan lopen. Voor vier euro per persoon heb je al een koptelefoon. Dan blijft er meer budget vrij voor de versnaperingen!

Maak je activiteit leukerSilent disco beurs

Een silent disco verbinden aan de plannen die je al had staan voor je vrijgezellenfeest is eenvoudig. Het brengt de bestaande plannen naar een hoger niveau. Die speurtocht die je wilde organiseren kan aan de hand van audio fragmenten. Denk aan favoriete liedjes of die ene gênante audio opname. Via bluetooth koppel je mobiel aan de zender en kan je de muziek afspelen.

Goed te verstaan

Had je een rondleiding in gedachten? Daar zijn de koptelefoons ook handig voor, je kan namelijk een microfoontje bij de zender bestellen, zo is de spelleider of de ingehuurde grappenmaker toch mega goed te verstaan. Wil je graag muziek afspelen in een publieke ruimte? Vaak mag dat niet. In parken en op open wateren zijn daar vaak boetes aan gekoppeld. Door het gebruik van silent disco koptelefoons omzeil je dit. Je volgende boot tochtje door de Amsterdamse grachten kan gewoon gepaard gaan met jouw favoriete nummer op volle volume. Dit allemaal bij elkaar lijkt ons een ijzersterk recept voor een geweldig vrijgezellenfeest.

Heb je nog vragen over de mogelijkheden met onze silent disco set? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Direct enthousiast? Geef je bestelling minimaal 4 dagen van te voren door via de webshop.